Nieuws

21 september 2018

Euro-Premium gaat partnership aan met vzw Clinidogs


Clinidogs vzw, het goede doel binnen de gezondheidssector en Euro-Premium, uw merk voor kwalitatieve hondenvoeding, gaan een engagement aan met een groot sociaal-maatschappelijke impact.

Clinidogs is een organisatie waarbij vrijwilligers, samen met hun hond, kosteloos bezoekjes brengen aan rust- en verzorgingshuizen, instellingen voor mensen met een mentale beperking en scholen voor kinderen met autisme.

“Omdat elk baasje het beste voorheeft met zijn trouwe viervoeter en we zeker een partner uit de hondenvoedingssector er bij wilden, was onze eerste keuze gevallen op Euro-Premium”, weet Philip Verbrugghe van Clinidogs te vertellen. “Euro-Premium is dé specialist bij uitstek als we spreken over kwalitatieve hondenvoeding. Dat én hun liefde voor honden maakt Euro-Premium uniek.”

“Omdat we beiden gelijklopende sociaal-maatschappelijke waarden erop nahouden zijn we dan ook zeer trots en verheugd met het partnership. We willen samen streven naar dezelfde doelstelling om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken.

”Vanaf 25 september t.e.m. 14 oktober lanceert Euro-Premium, naar aanleiding van Werelddierendag, een actie waarbij €1 per verkochte grote zak voeding (€0,5 per verkochte kleine zak) zal overgemaakt worden aan Clinidogs. Deze actie is verkrijgbaar bij de betere dierenspeciaalzaak en bij de ketens Horta, Aveve en Maxi Zoo.

Clinidogs wil dan ook elke hondenbezitter uitnodigen om hun hart te laten zien en een zak Euro-Premium te kopen tijdens deze actie. Bovendien kan je nog meer steun geven door het game ‘Hug the dog’ online te spelen op www.europremium.be/clinidogs.

31 mei 2017

Afgelopen weekend vond in Brugge het Europees kampioenschap Flyball plaats. Zij steunden clinidogs met een deel van hun opbrengst. Een hele dikke proficiat aan de organisatie en nogmaals merci voor de steun!
Ook heel veel bedankt aan Belgianblackpowerranger en iedereen die met hem op de foto ging. Voor elke foto ontving clinidogs 1€, voor een totale som van meer dan 250€. Bedankt!

24 april 2017

Focus & WTV volgden onze clinidogs naar Van Zuylen in Sint-Kruis met Gideon en Marijke, en ter Potterie in Brugge met Spike en Alain. Hartelijk bedankt voor de mooie reportage!

12 april 2017

Leuke steun uit onverwachte hoek. Dit jaar gaat het Europees kampioenschap flyball door in Brugge. Zij schenken een deel van de opbrengst aan Clinidogs. Hartelijk dank Efc2017!

http://www.efc2017.eu/